Ağrı Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ağrı Şubesi, “Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin” sloganıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş kartı, kıyafet ve gıda kolileri ulaştırıyor.

TDV gönüllüleri ile birlikte dağıtım faaliyetine katılan İl Müftü Vekili Murat Sarı, "Yıllardır ülkemizde ve tüm dünyada iyilik faaliyetleri sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı, bu yıl 'Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin' sloganıyla başlattığı yardım kampanyasıyla ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatıyor. Bizler de Müftülük ve TDV Ağrı Şubesi olarak, hayırsever vatandaşlarımızın Şubemize yapmış olduğu bağışları, emanet bilinciyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere bir çalışma içerisindeyiz. Ramazan ayı boyunca göçmen ailelerin de içerisinde bulunduğu yaklaşık bin aileye gıda kolisi, alışveriş yardım kartı ve kıyafet yardımı ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu yardımlarımız imkanlar dahilinde her zaman devam edecek." diye konuştu.

Müftülük ve TDV Şubesi olarak her zaman vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten Sarı, yardım kampanyasına destek veren hayırseverlere, TDV gönüllülerine ve din görevlilerine teşekkür etti. 

Editör: Mehmet Çalışkan