Ağrı İl Müftülüğü, İl ve ilçelerde yürütülen gençlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla “Gençlik Koordinatörlüğü Tanıtım ve İstişare Toplantısı” düzenledi.

İl Müftü Vekili Murat Sarı başkanlığında koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen toplantıda gençlik çalışmaları değerlendirildi, daha fazla gence ulaşabilme noktasında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca İl genelinde yürütülen gençlik çalışmaları ele alındı, müftülüklerin gençlere yönelik projeleri değerlendirildi ve yeni dönem eylem planları belirlendi.

Toplantıda koordinatörlere hitap eden Müftü Vekili Sarı, “Genç demek gelecek demektir. Bu yüzden gençliği kazanan toplum geleceğini de kazanır. Başkanlığımızın gençlik çalışmalarına önem vererek en yoğun faaliyet gösterdiği alan olması bu sebepledir. Bizler, görevimiz ve konumumuz gereğiyle bu alanda ayrıca sorumluyuz. Öyleyse gençlerimizi İslam’ın öğretileriyle donatarak, doğruyla yanlışı hakkıyla bilen, milli ve manevi değerlerini koruyacak ve yaşatacak bir nesil haline getirmeliyiz. Çalışmalarımızda en güzel örnek olan Peygamberimizi rehber edinmeli ve O'nun hayatını gençliğe aktararak gençlere ışık olmalıyız.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan