Ağrı Doğubayazıt İlçe Müftülüğü ile Doğubayazıt Gençlik Merkezi iş birliğinde “Geleceğin Umuduyum Durmuyorum İyiliğe Pedal Çeviriyorum” sloganıyla yürütülen proje kapsamında ilçenin gençleri sağlıklı yaşam, zinde bir düşünce ve güne mutlu başlama amacıyla bisiklet turuna çıkıyor.

Proje kapsamında düzenlenen “Yaz Kur’an Kursları Bisiklet Gezisi”, Ahmed-i Hani Camii’nden başlayarak Ağrı Dağı eteklerindeki Jandarma noktasına kadar devam etti.

“İyiliğe” pedal çeviren gençleri, dönüş yolunda Doğubeyazıt Gençlik Merkezi’nde ikram edilen kahvaltı molasının ardından tekrar Ahmed-i Hani Camii’nin bahçesine geldi.

İlçe Vaizi Mehmet Dursun, “Gençleri motive etmek, sosyal aktivitelerle kurs dönemini eğlenceli ve verimli hale getirmek için bu programları düzenlemeye devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan öğrencilere, öğreticilere ve programımızdan desteğin esirgemeyen Gençlik Merkezi Müdürü Sevgi Lordoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.”

İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Sevgi Lordoğlu ise “Milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişinden ders alarak geleceğini inşa edecek gençliğe ihtiyacımız var. Programda emeği geçen, programa katılan ve bu programın yapılmasına vesile olan İlçe Müftülüğümüze teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

İlçe müftülüğünden gençlere piknik programı

Öte yandan Ağrı Taşlıçay İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü gençlere yönelik piknik programı düzenledi.

Etkinlikte Taşlıçay İlçe Müftüsü, Müftülük personeli ve İlçe Gençlik Koordinatörlüğü görevlileri de gençleri yalnız bırakmadı.

İlçe Gençlik Koordinatörlüğü Başkanı, “İlçe Gençlik Koordinatörlüğü olarak bu gibi etkinliklerde temel gayemiz, ilçedeki gençlerle Diyanet İşleri Başkanlığımız arasındaki muhabbet ve sevgi bağlarını kuvvetlendirmektir.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan