Ağrı İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığınca gençlere yönelik hazırlanan "Geçerken" isimli dergiyi gençlerle buluşturdu.

İl Müftülüğü, "Çevrimiçi Gençlik Buluşmaları" kapsamında programlara katılan 8 gence, bir yıllık "Geçerken" dergisi aboneliği hediye etti.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Diyanet İşleri Başkanlığınca "Güzel Bir İz Bırakmak İçin" sloganıyla aylık olarak yayınlanan; sinema, şiir, edebiyat ve kültür-sanat yazılarının yer aldığı "Geçerken" dergisinin bir yıllık ücretsiz aboneliğini gençlere hediye etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının birçok alanda çeşitli projelerle din hizmeti yürüttüğünü belirten Müftü Topçu, "Bu faaliyetlerin başında gençlik çalışmaları gelmektedir. Pandemi sürecinde de bu çalışmalar durdurulmamış, yazılı ve görsel medya organlarıyla tüm hızıyla devam etmiştir. Bu çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Diyanet İşleri Başkanlığı gençlere yönelik 'Geçerken' dergisini yayına sunmuştur. Gençlere armağan niteliğindeki dergi, zengin içeriğiyle inanıyorum ki kısa sürede birçok genç bireyin favorileri arasına girecektir. Bu tür yayınlar ve sürdürülen etkinlikler, gençlerimizin anlam arayışına ışık tutacak ve zihinlerindeki sorulara da cevap olacaktır. Gençlerimizin tüm bu çalışmalardan istifade etmelerini ümit ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan