Ağrı İl Müftülüğü tarafından engelli vatandaşlara yönelik iftar programı düzelendi.

Burada bir konuşma yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Selahaddin Çelebi, katılımcılara Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın selamını iletti. 

İl Müftüsü Tandoğan Topçu ise iftar programına katılan engelli  ve ailelerine teşekkür ederek birlikte iftar yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Topçu şöyle devam etti:

“İnancımıza göre bir insanın Allah katında değer kazanması, fiziksel özellikleriyle değil, gönül zenginliğiyle ve yapıp ettikleriyle mümkün olmaktadır. Ayrıca oruçlu ağızlarla yapılan duaların Cenab-ı Allah tarafından kabul edildiği beyan ediliyor. Bu ramazan ayında davetimize icabet edip bizi kırmayarak buraya kadar geldiniz, soframıza şeref kattınız, bize şeref verdiniz, Allah razı olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”

İftar programının ardından Merkez Camii’nde teravih namazı kılındı.

Teravih namazı öncesinde Başkanlık Müşaviri Selahaddin Çelebi, Ağrılı vatandaşlara vaaz etti.

İl Müftüsü Tandoğan Topçu ise teravih namazını kıldırdı. 

Öte yandan teravih namazı sonrasında il merkezinde bulunan Şinasi Ünsal Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu ziyaret edildi. 

İftar programına İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Selahaddin Çelebi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmetşafi Erim, İl Müftü Yardımcıları Fatih Tavlaşoğlu, Murat Sarı, İl Müftülüğü engelli koordinatörleri, il genelinde faaliyet  gösteren engelli derneklerinin başkanları ve engelli vatandaşlarla aileleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan