Ağrı İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi Başkanı Tandoğan Topçu, salgınla mücadelede desteklerini esirgemeyen TDV vakıf üyelerine "Teşekkür Belgesi" verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, tüm dünyada etkisini sürdüren Kovid-19 salgınıyla mücadelede tüm personeliyle sefer olmuştu.

Bu kapsamda TDV Ağrı Şubesi Başkanı Müftü Tandoğan Topçu tarafından hem maddi hem manevi olarak desteklerini esirgemeyen TDV Ağrı il vakıf üyelerine “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.

İl Müftülüğünde düzenlenen Belge Takdim Töreni’nde konuşan Müftü Topçu, “Türkiye Diyanet Vakfı ülkemizde ve tüm dünyada her daim mazlumlara umut olmuştur. İçinde bulunduğumuz zorlu pandemi günlerinde maddi sıkıntılar sebebiyle ihtiyaç sahiplerinin artmasıyla vakfımıza olan ihtiyaç da artmıştır. Böyle sıkıntılı günlerde performans ve hizmet anlayışlarından dolayı ilimiz Türkiye Diyanet Vakfı üyelerine şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim. Rabbim iyilikle büyümeyi ve mazlumlara umut olmayı bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan