Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu,  Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarından olan Diyanet Çocuk Dergisi eki “Cim”i çocuklara hediye etti.

İl Müftülüğünde 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya gelen İl Müftüsü Topçu; çocukların, seviyelerine uygun dini ve ahlaki eğitimler almasının büyük önem arz ettiğini ve küçük yaşlarda alınan din eğitiminin kişiyi bir ömür boyu her türlü yanlış ve kötülüklere karşı koruyacağını belirterek şöyle devam etti:

“Başkanlığımızın toplumun tüm kesimlerine yönelik ayrı ayrı hazırladığı birçok yayını bulunmaktadır. Bunlardan birisi de 4-6 yaş grubu çocuklarımıza armağan niteliğinde hazırlanan ‘Cim’ dergisidir. Renkli ve güldüren içeriğiyle, öğretici etkinlikleriyle, boyama ve bulmaca sayfaları gibi pek çok şirinliğin yer aldığı Cim dergisi, öğrenmeyi eğlenceli hale getirerek, yavrularımızın manevi değerlerle büyümesine büyük katkı sunmaktadır. Bizler çocuklarımızı yetiştirirken bu tür güvenilir yayınlardan da destek alarak çocuklarımızın zihin dünyalarını korumalı ve sevgiyle, maneviyatı sağlam nesiller yetiştirmeye gayret etmeliyiz.”

İl Müftüsü Topçu'ya "Müftü Dede" diye hitap eden minikler ise Cim dergisinin çok eğlenceli olduğunu, bu sebeple çok sevdiklerini ifade ettiler.

Editör: Mehmet Çalışkan