Ağrılı hayırsever vatandaş, din hizmetlerinde kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) daire bağışında bulundu.

Ağrı İl Müftülüğünde gerçekleştirilen bağış töreninde konuşan İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Tandoğan Topçu, "Anadolu insanın ne kadar cömert ve hayırsever olduğunun tezahürünün bir kez daha yaşandığını" kaydetti.

Bağış yapan İbrahim Tuğrul’a teşekkür eden Müftü Topçu, "Hayırseverlerin destekleriyle dünyanın her yerinde iyilik faaliyeti sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı, bu gibi taşınmaz bağışlarını da bölgedeki ihtiyaca göre düzenleyerek yine hayır işlerinde kullanmaktadır. İyilik için bağışta bulunmak; bağış sahibinin ahiretini, bu bağıştan istifade edenlerin ise dünya hayatını hatta dolaylı olarak ahiretini güzelleştirmektedir. Allah rızası için vakfedilen mal, öldükten sonra da hayır kapılarının kapanmamasına vesile olmaktadır. Bunun için imkânlarımızın elverdiği şekilde iyilik yapmalı ve iyilik için yürütülen tüm çalışmalara destek vermeliyiz." dedi.

Tüm hayırseverleri böylesi anlamlı bağışlarda bulunmaya davet eden Müftü Topçu, TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık tarafından hayırsever İbrahim Tuğrul adına gönderilen teşekkür belgesini, kendisini temsilen gelen Cesim Aşantuğrul’a takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan