Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2020 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek artarak devam ediyor.

Her yıl düzenlediği vekalet yoluyla kurban organizasyonuyla kardeşlik için yola çıkan Türkiye Diyanet Vakfına bir destek de Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan geldi.

Ağrı İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi Başkanı Tandoğan Topçu ve beraberindeki heyeti kabul eden Sayan, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi aldı.

Vekaletle kurban organizasyonunun kardeşlik bağlarını kuvvetlendirme ve ihtiyacı olan insanlara yardım ulaştırma anlamında önemli bir kampanya olduğunu belirten Sayan, kurban bağışında bulunarak kampanyaya destek oldu.

İl Müftüsü Topçu, Türkiye Diyanet Vakfına yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Sayan’a teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan