Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Diyanet Vakfının "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonu kapsamında kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Şubesine verdi. 

Vali Çiçek’in yaptığı kurban bağışının ardından Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı ve din görevlileri de kurban bağışında bulunarak TDV’nin vekaletle kurban organizasyonuna destek oldu. 

Türkiye Diyanet Vakfı adına kurban vekaletlerini kabul eden İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Sinan Kazancı, din görevlilerine teşekkür etti.

Öte yandan Sultandağı İlçe Müftüsü Halil İbrahim Süslü de eşi ve kendisi adına Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

İlçe Müftüsü Süslü, "Savaş, doğal afet, açlık ve susuzluktan mağdur olan, ayrıca tüm dünyayı etkileyen pandeminin neden olduğu yeni sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalan, bir parça ekmeğe dahi muhtaç olan insanların acısını bir nebze de olsun hafifletmek, kardeşlik sorumluluğunu yerine getirerek evrensel bir kardeşlik bağı kurabilmek için kurban kesim organizasyonuna destek olduk. Tüm vatandaşlarımızı mazlum ve mağdur coğrafyalarda hayata tutunmaya çalışan ihtiyaç sahipleriyle kurbanlarını paylaşmaya davet ediyorum. Başkanlığımız ve TDV olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan