Adıyaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Adıyaman Şubesi, zorlu kış aylarında ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kömür yardımında bulunuyor.

Din görevlileri ve TDV gençlik gönüllüleri, hayırseverlerin desteği ile hazırlanan yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyor.

Yardım çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan İl Müftüsü Mehmet Taşcı, “Öyle ise hayırda yarışın.’ Ayet-i Kerimesini şiar edinerek ihtiyaç sahipleri için koşuşturan, çalışan Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şubemizin gönüllü gençlerini tebrik ediyorum. Onlar hayırlı işlerle ihtiyaç sahibi insanlara ulaşarak onların soğuk kış günlerinde hanelerini ısıtırken yaptıkları çalışmalarla bizimde gönüllerimizi ısıttılar.” dedi.

TDV Adıyaman Şubesi Gönüllü Gençlik Kolları Sorumlusu Muhammed Erol ise, “Hayırsever vatandaşların da desteğiyle ihtiyaç sahibi aileleri yerinde tespit ederek odun, kömür ve gıda noktasında yardımcı olmaya çalıştık. Özellikle son bir haftada yaşanan yoğun kar yağışı ve havaların soğuk olması dolayısıyla evlerinde mahsur kalan ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. TDV Adıyaman Şubesi gençlik gönüllüleri olarak yardımcı olmaya devam edeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan