Adıyaman İl Müftülüğü ile Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü, Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında "Gençlik Programları Protokolü" imzaladı.

Protokol çerçevesinde İl Müftülüğü tarafından "üniversite öğrencilerinin; milli ve manevi değerlere sahip, geleceğe umutla bakan ve erdemli bir gençlik" için üniversite ile ortak çalışmalar yapmak adına, kampüs içinde "Gençlik Merkezi" açılması kararlaştırıldı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Talha Gönüllü, İl Müftülüğünden gelecek talepler doğrultusunda her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

İl Müftüsü Taşcı ise “Üniversitemiz bünyesinde açılacak olan ve Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü marifeti ile üniversitemiz iş birliğinde,  milli ve manevi değerlerle mücehhez gençliği yetiştireceğiz. Gençlik rehberlerimiz her türlü katkıyı sunacaklar. İlim ve bilim talipleri olan, geleceğimizin garantisi evlatlarımızı manevi yönden donatmamız gerekir. Bize desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Üniversite yerleşkesinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilen Kampüs Camii'nde incelemelerde bulunan Müftü Taşcı ve Rektör Gönüllü, yetkililerden cami hakkında bilgi aldı.

Editör: Mehmet Çalışkan