Gerger İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığınca okul öncesi çocukların seviyesine uygun şekilde hazırlanan "Cim" dergisini miniklerle buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan ve "En Yeni Çocuk Dergisi" ödülüne de layık görülen "Diyanet Cim" dergisi aboneliği, anaokulunda eğitim gören 150 çocuğa hediye edildi.

Gerger İlçe Müftüsü Ali Macit, "Gerger Müftülüğü olarak bu projenin, geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın eğitim hayatına attıkları ilk adımlarından itibaren Milli Eğitim Bakanlığımızın uyguladığı eğitim müfredatına destek olacağına, evlatlarımızın milli ve manevi kazanımlarına ve kültürel değerlerimizle tanışmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi.

İlçe Müftüsü Macit, "Anaokullarına yönelik eğitim seferberliğinin finansal yönünü üstlenen eğitim gönüllülerine bu vesile ile şükranlarımı arz ediyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde imkanlarımız elverdiği ölçüde Gergerli evlatlarımızı her konuda desteklemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan