Adıyaman İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezini aktif olarak kullanan ve merkezin eğitimlerinden faydalanan gençler hedeflerine ulaştı.

Diyanet Gençlik Merkezine devam ederek YKS'ye hazırlanan Musa Arin ve Yasir Dağhan hayallerindeki üniversiteye yerleşti.

Diyanet  Habere konuşan Arin, Diyanet Gençlik Merkezine lise son sınıftan itibaren gelmeye başladığını ve bu süreçte hafta sonları merkezde açılan YKS hazırlık sınıfında üniversiteye hazırlandığını söyledi. Gençlik Merkezi Manevi Danışmanları rehberliğinde çalışmalar yürüttüğünü belirten Arin, üniversite sınavında başarılı olarak Gençlik Koordinatörü Abuzer Kırmızı’nın tavsiyesi ile de İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleştiğini ifade etti.

Bolu Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşen Yasir Dağhan ise Musa ile birlikte gençlik merkezine giderek beraber ders çalıştıklarını ve YKS sınavına sadece Gençlik Merkezinde hazırlandıklarını ve başarılı olduklarını dile getirdi.

Gençlerin başarısından duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik Koordinatörü Abuzer Kırmızı, "Amacımız sadece İslama, vatana, milletine ve bayrağına bağlı ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Bu amaç uğruna gençlerimize her türlü imkanı sağlamaya ve yardımcı olmaya çalıştık ve bundan sonra da aynı azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. YKS sınavına Gençlik Merkezinde hazırlık yaparak, Yazılım Mühendisliği, PDR, Sınıf Öğretmenliği ve Diyetisyenlik kazanan erkek ve kız öğrencilerimiz oldu. Öğrencilerimizin bazılarını 29 Mayıs Üniversitemize yönlendirdik. Hamdolsun yerleştiler. Bu mutluluk bize yeter. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor, katkı ve destek sunan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan