Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan Adıyaman İl Müftülüğü, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor.

Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan din görelilerince tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerin desteği ile Adıyaman Müftülüğünce ev eşyası ve gıda yardımı yapılıyor.

İhtiyaç sahibi bir aileye eşya ve gıda yardımını teslim eden İl Müftüsü Mehmet Taşcı; "Adıyaman İl Müftülüğü olarak ihtiyaç sahiplerini tespit ediyoruz. Adıyamanlı hayırsever vatandaşlarımıza ihtiyaçları götürüyoruz. Sağolsunlar onlar da bağışta bulunuyorlar. Şu ana kadar 10 ailemizin bu şekilde ihtiyaçlarını giderdik. Sosyal faaliyetlerin belki de en anlamlısı bunlardır. Bugün de bu vatandaşımızın ev araç ve gereçlerini tamamladık. Bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz inşallah. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. Muhtaç ve bağışçıları buluşturuyoruz. Bağışta bulunan hayırseverlerimize ve fedakârca çalışan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.


 

Editör: Mehmet Çalışkan