Yarışmada kızlar arasında Yenidoğan Cami Kur’an Kursu birinci olurken Erkekler arasında Bilali Habeş Camii Öğrencileri Birinci Oldu. Yaz Kuran Kurslarına devam eden öğrencilerin katıldığı Kur’an-ı Kerim ve Bilgi yarışması Hz. Osman Camii'nde yapıldı.

Yüreğir Müftü v. Ahmet Arıkan, Yüreğir Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Abussuutoğlu ve Kur’an Kursu Öğreticisi Cüveyriye İltuş'un jüri üyeliği yaptığı yarışmaya 36 Kur’an kursundan 36 öğrenci katıldı.

Yarışmalarda dereceye girenlere ise çeşitli hediyeler dağıtıldı. Kız öğrencilerin katıldığı yarışmada Yenidoğan Cami Kur’an Kursu birinci, Muhammediye Cami Kur’an Kursu ikinci, Sazak Cami Kur'an Kursu da üçüncü oldu. Erkek öğrencilerin katıldığı yarışmada ise Bilali Habeş Cami birinci, Yavuz Selim Cami ikinci, Yenidoğan 5 Ocak Cami de üçüncü oldu.

Yüreğir Müftü v. Ahmet Arıkan yaptığı konuşmasında, bu yıl yaz Kur´an kurslarına 12 binden fazla öğrencinin katıldığını ve kursların 17 Ağustos'ta sona ereceğini söyledi. Arıkan, "Yaz kursları arası yaptığımız yarışmalara katılan öğrencilerimizi ve öğreticilerini tebrik ediyorum. Kur'an-ı Kerim'in hep önünüzü ve ruhunuzu aydınlatmasını diliyorum." dedi.

Arıkan, ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Yarışmaya katılan öğrencilere, paten, çanta ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan