Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde koronavirüsle mücadelede vatandaşlara maddi ve manevi rehberlik hizmeti sunan il ve ilçe müftülükleri, vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

İmamoğlu İlçe Müftülüğü, Covid-19 salgını dolayısıyla evlerinde kalarak önemli bir sorumluluğu yerine getiren vatandaşlara kitap hediye ediyor.

İlçe Müftülüğü, "Evde Kal Kitapla Kal" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı eserlerini ücretsiz olarak ulaştırıyor.

İmamoğlu Müftülüğünü arayarak kitap talebinde bulunan vatandaşların adres ve iletişim bilgileri alınarak, din görevlileri aracılığıyla kitaplar teslim ediliyor.

Şu ana kadar 300 haneye 800 kitap ulaştırıldığını belirten İlçe Müftüsü Abdülhamit Öveç, vatandaşların salgın sürecinde evde kitap okuyarak vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu kampanyayı başlattıklarını söyledi.

Kampanyanın başından beri özellikle gençlerin yoğun bir şekilde kitap talebinde bulunduklarını dile getiren Müftü Öveç; "Kampanya sonuna kadar 2 bin 500 adet kitap dağıtmayı planladık. Kampanya süresince kitapları evlere kadar götürüp teslim eden tüm personele teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan