Çukurova İlçe Müftülüğüne bağlı Ramazanoğlu Camii Müezzin Kayyımı Cumali Başboğa’nın oğlu Bünyamin Başboğa, bilgisayar almak için biriktirdiği harçlıklarını, virüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladı.

Bünyamin'in bilgisayar almak için biriktirdiği harçlıklarını "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere kabul eden İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, bu anlamlı bağışın büyüklerine de örnek olduğunu belirterek küçük Bünyamin’i 1 yıllık Diyanet Çocuk Dergisi aboneliği ile ödüllendirdi.  

Müftülük, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyor

Öte yandan Çukurova İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çukurova Şubesi, Ramazan öncesi hayırseverler ile htiyaç sahipleri arasında köprü oluyor.

İhtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan yardımlara dair Diyanet Haber'e açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk; "Bu zamana kadar Çukurova İlçe Müftülüğü personelleri tarafından 48 aileye ayni ve nakdi yardım ulaştırıldı. Türkiye Diyanet Vakfı Çukurova Şubesi tarafından 17 aileye maddi yardımda bulunuldu. İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çukurova Şubesi olarak, yardımsever Adanalı ve Çukurovalı hayırseverlere teşekkür ederim. Zekât, fitre, sadaka emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktan memnun oluyoruz. İhtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan