Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" kapsamında Adana İl Müftülüğü görevine getirilen Mehmet Taşcı, düzenlenen törenle görevine başladı.

İl Müftülüğünde düzenlenen devir teslim töreninde, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, görevi İl Müftü Vekili Dr. Mekki Solmaz’dan devraldı.

Adana il müftülüğüne uzun süre vekaleten bakan ve sorunsuz bir şekilde görevi teslim eden İl Müftü Vekili Solmaz’a teşekkür eden İl Müftüsü Taşcı, "Adanamızın mana hayatına bundan sonra gücümüz yettiği nisbette katkı sağlayacağız. Bu süreçte İl Müftü yardımcılarımızla, ilçe müftülerimizle, şube müdürlerimizle ve mihrab hizmetkarı din gönüllülerimizle aldığımız bayrağı daha ileriye taşımaya çalışacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Müftü Taşcı’ya cübbesini giydiren Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, yeni görevinin kendisi ve Adana için hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman’ın yaptığı dua ile sona eren törene, İl Müftü yardımcıları Dr. Mekki Solmaz, Ahmet Hilmi Yazar, Yusuf Dikmen, Ahmet Demirer, Durdane Coşkun, Çukurova İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Sarıçam İlçe Müftüsü Osman Canbolat, Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin ile Şube Müdürü Çağrı Kayya katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan