Rize Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hanımlara yönelik "Kudüs Bilinci" konulu program düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın selamlama konuşmasıyla başladı.

2-13

İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir "Kudüs Bilinci" konulu konferansında, Siyonizm’i destekleyen firmaların ürünlerinin boykot edilmesinin önemine dikkat çekerek "Nesillerimizde güçlü bir Kudüs bilinci oluşması için gayret göstermeliyiz." dedi.

Minik Nesibe’nin, 3 yaşında şehit olan Filistinli Rim’in şiirini seslendirmesinin ardından “Katre-i Aheng” musiki topluluğunun Kudüs ve şehitlik ezgilerinden oluşan musiki dinletisiyle program devam etti.

4-9Programa Rize Valisinin eşi Zeynep Baydaş, Rize Belediye Başkanının eşi Fatma Metin, İl Emniyet Müdürünün eşi Pınar Türesin, İl Müftüsünün eşi Ayşe Çakmakçı, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3-16

İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir’in duası ile tamamlanan program sonunda Rize Valisinin eşi Zeynep Baydaş tarafından Koro Şefi Azize Yığcı’ya plaket takdiminde bulunuldu.

Editör: Rize Müftülüğü