Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlattığı, toplumun her kesimine hitap edebilmek ve kuşaklar arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlatılan "Ulu Çınarlar" projesi ile Kargı İlçe Müftülüğü tarafından ilçede ikamet eden emekli din görevlileri ziyaret edildi.

Kargı İlçe Müftüsü Süleyman Erbek, İlçe Vaizi Abdurrahman Çengel, Şube Müdürü Murat Koç ve ilçe merkezinde görev yapan bazı din görevlileri ile birlikte her hafta Perşembe günü bir ulu çınar ziyaret edilerek, hoş sohbet ortamında hal hatırları sorulup, gönüller alınıyor.

Kargı Din Görevlileri Ziyaret 22

Ziyaretlerle ilgili konuşan Müftü Erbek, şunları söyledi:

"Ulu çınarlar projesi kapsamında ilçemizde uzun yıllar görev yapmış, emekli din görevlilerimizi ziyaret ediyoruz. İlçe Müftülüğü olarak büyüklerimizi ve gençlerimizle bir araya getirmek, kuşaklar arasında kaynaşmayı ve kültür alışverişinde bulunmayı sağlamak amacıyla her hafta bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle mihrap ve kürsüde Kur'an hizmetini yerine getirerek emekli olan hocalarımızın bilgi ve tecrübelerinden de istifade edilmiş olunuyor. Hocalarımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederken, sağlıklı, uzun bir ömür geçirmelerini Cenabıhak’tan temenni ediyoruz."

Editör: Ömer Ceylan