Din görevlisi Nihat Uysal’ın çalışmalarıyla gençlik merkezine gelen gençler, Ramazan ayında da hocalarını yalnız bırakmıyor.

Haftanın her günü 7/24 mahallesindeki gençlerle ilgilenerek camiye çağıran, namazdan sonrada gençlik merkezinde çeşitli faaliyetler yaparak gençlerin gönlünü fetheden din görevlisi Uysal, görev arkadaşı Süleyman Coşkun’un da yardımlarıyla Ramazan ayında da cami odaklı hizmetlerinin artarak devam ettirdiklerini belirtti.

Din görevlisi Uysal, gençlere yönelik yaptıkları faaliyetlerle ilgili şunları söyledi:

“Gençlerimiz ile Ramazan’dan öncede yaptığımız cami buluşmalarına yeni açılan gençlik merkezimizde devam ediyoruz. İftarı beraber yapıyor. Arkasından akşam namazımızı cemaatle kılıyor. Daha sonra teravih namazına hazırlanıyoruz.

Namaz sonrası gençler, hem oyunlar oynuyor hem dinimizi öğreniyorlar. Bazı günler ise ailelerinden izin alarak sahur için gençlik merkezimizde yatıya kalıyorlar. Ardından teheccüd namazı kılıyorlar. Sahur yapıp sabah namazı da kılarak günü değerlendirmiş oluyorlar. Hafta sonları sportif faaliyetlerimiz sürüyor. Bu şekilde gençlerimiz ile her vakit ilgileniyoruz.”

Editör: Mehmet Öztürk